Бургаският творец Добрин Вътев казва заветното „да“ в Деня на Будителите

Бургаският творец Добрин Вътев казва заветното „да“ в Деня на Будителите - E-Burgas.com
Превръщат градската галерия "Петко Задгорски" в храм за младоженците
12204601_1056704351027244_2083316712_n
В Деня на Будителите бургаският творец Добрин Вътев казва заветното "Да", сподели самият той пред сайта BurgasCity.com.  Талантливият художник се врича във вечна вярност на своята приятелка Биляна Димитрова, която е директор на училище "Монтесори" -Бургас. Ритуалът ще се проведе в градската художествена галерия "Петко Задгорски".
"Това е първата сватба в Бургаската галерия "Петко Задгорски". Ще ни венчае кметът на Малко Търново Илиян Янчев, а защо в галерията - защото това е моят храм", споделя още Добрин.
Наред с цялата прелест около сватбеното тържество до младоженците ще блеснат и 25 златни картини от фонда на галерията. Сред платната са едни от най-любимите творби на бургаския творец докоснати от четката на велики български художници като Владимир Димитров - Майстора, Златю Бояджиев, Бончо Обрешков, Атанас Ясенов, Георги Баев.
За кумове Добри и Биляна са поканили собствениците на СПА Дизайн България и техни дългогодишни приятели - Бойко и Петя Дражеви.
Сред официалните гости на тържеството ще са  зам. кмета по култура Йорданка Ананиева, председателят на Дружество на художниците - Бургас Митко Иванов, директорът на ОУ "Васил Априлов" Марияна Стефанова и други културтрегери, просветители и будители.
Коментари

Още от последните новини