Бургаският рали състезател Пламен Камбуров влиза в тежка битка за титлата на „Дракон“

Бургаският рали състезател Пламен Камбуров влиза в тежка битка за титлата на „Дракон“ - E-Burgas.com

Рали състезателят на бургаския клуб „Вромос“ Пламен Камбуров влиза в тежка битка за титлата на републиканския шампионат на затворен маршрут, като състезанието ще се проведе този уикенд на пистата „Дракон“, край Благоевград.

Състезанието определено ще предложи зрелищни емоции и ще вдигне адреналина, особено в най-високия клас „Макси“, където претендентите за крайния успех и титла са трима. Освен Камбуров, за победата всичко от себе си ще дадат Илия Царски и Константин Маршавелов. Последният пропусна старта в Бургас, но сега ще ве включи като един от фаворитите за крайния триумф.

Припомняме, че Царски и Камбуров имат стара закачка, като днес двамата са основни съперници за титлата. Тримата, с Маршавелов, са събрани в 14.5 пункта и всеки от тях има реален шанс за успеха.

Още емоции ще добавя и включването на пилоти от Гърция. Час преди откриването на тренировките в събота пък феновете ще могат да проследят третия старт от Шампионата за хора с увреждания от Българската асоциация за рекреация и интеграция и спорт (БАРИС). Надпреварата на БАРИС включва слалом между конуси, успоредно паркиране, паркиране в преден и заден гараж.

Програма:

12.11.2016 г. (Събота)

08:00 - 11:15 ч. – Административен и Технически преглед

12:45 ч. - Начало на официалните тренировки

13.11.2016 г. (Неделя)

11:00 ч. - Откриване на състезанието

11:20 ч. - Старт на І манш серия Спорт

11:45 ч. - Старт на І манш серия Туринг

12:10 ч. - Старт на І манш серия Макси

12:50 ч. - Старт на ІІ манш серия Спорт

13:15 ч. - Старт на ІІ манш серия Туринг

13:40 ч. - Старт на ІІ манш серия Макси

14:10 ч. - Обявяване на резултатите и награждаване

Коментари

Още от последните новини