Бургаският музикален диамант Калина Енчева отпадна на крачка от финала на "Гласът на България" (Видео)

Само на крачка от финалите на едно от най-успешните музикални реалитита у нас "Гласът на България" отпадна един от претендентите в него. 15-годишната Калина Енчева от Бургас, която грабна с характерен глас и излъчване на сцената в първите етапи на предаването, се раздели с формата. Въпреки бурните аплодисменти и одобрението на ментора си - Иван Лечев, деветокласничката от Бургас и нейният съотборник Георги Николов, не успяха да преборят конкуренцията, но пък оставиха силно впечатление у треньорите и публиката.

Калина напусна шоуто, но остави следа с изпълненията си. На стената си във фейсбук тя блгодари за емоциите и насърчи младите хора да черпят сила и позитивизъм от музиката.

Ето какво каза още тя:

"Благодаря за доверието, приказните емоции и уникалното отношение. 
Вярвам, че музиката и хора като вас са импулсът и мотивацията, от която все повече млади хора като мен имат нужда днес. Изкефих се на макс, изкефих се, че бях част от този невероятен формат, беше най-вълнуващото преживяване в целия ми живот! Благодаря на страхотния екип на Гласът на България, без което всичко това нямаше да бъде реалност!
Обичам ви!"

Коментари

Още от последните новини