Бургаският айляк Тома Томов пръв напусна "Фермата"

Бургаският айляк Тома Томов пръв напусна

Иван Ласкин се отказа от участие в шоуто поради здравословни проблеми

Първият дуел в третия сезон на „Фермата” се разигра в неделя вечер и прикова пред малкия екран над 40% от зрителите на възраст над 4 г. Успехът на епизода се повтаря и при аудиторията 18-49 г., като 36% от тях избраха bTV срещу само 20%, които предпочетоха конкуретния формат по втората по гледаемост телевизия. Един срещу друг в битка за елиминации се изправиха ексцентричният ерген Яни от с. Козлец и колоритният „Айляк” Тома от Бургас. Над 1 100 000 зрители са наблюдавали решителния момент на дуела около 21:20 ч. Като втори дуелист Тома имаше право да определи колко точки носи всяка битка. Бургазлията определи  въпросите от Алманаха, които тази година са на историческа тематика, като най-слабото си място и даде приоритет на силовите игри. Оказа се, че физическата подготовка на 46-годишния Тома не може да се мери с тази на 29-годишния фермер. Така след четири битки, за изненада на всички „Папи”, както всички фермери наричат Тома, загуби дуела с резултат 0 на 10 точки. Той прие загубата спортсменски и благодари на всички.

Тома Талепов е познат в цял Бургас под прозвището “Айляка”. Определя себе си като „най-добрия човек на света“. Той смята, че хората не трябва да бъдат съдени по етикетите, сложени им от обществото. Държи плажен бар, а през зимата работи като водач на детски туристически групи. Татуираният мъж беше сред фаворитите за финала на шоуто, но го напусна изненадващо само след седмица, изкарана в предаването. Неговата загуба  натъжи всички фермери, дори разплака футболиста Алек. „Човек, който остана една седмица ни просълзи половината“, обясни разстроен Алек, а най-възрастният сред фермерите – Гечо, дори отказа да отиде на партито след дуела, защото страда за загубата на Тома.

По време на първия дуел за елиминации в трети сезон актьорът Иван Ласкин обяви своето решение да напусне шоуто. Още в първите дни след влизането му във фермата той получи стомашно-чревно неразположение и прекара няколко дни под лекарско наблюдение.

„Причините да се откажа от това прекрасно начинание са две. Проблемът, който видяхте, ми се отрази доста зле, но както казва медицината - всичко е в лекарството. Сега взимам лекарство и съм добре. Втората причина, това е любовта към моето семейство, което аз не можах да прежаля, че ще липсва толкова време от мен. Вие сте прекрасен колектив, защото сте много жизнерадостни и градивни. Смятам, че това ще е най-успешното издание, а аз съжалявам откровено, че няма да продължа“, коменитра Иван Ласкин.

Кого посочи Тома за фермер на седмицата в прощалното си писмо, зрителите ще разберат тази вечер от 21 ч. по bTV.

 

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини