Бургаските волейболистки загубиха от шампиона Марица

Бургаските волейболистки загубиха от шампиона Марица - E-Burgas.com

Бургас 2007 инкасира очаквана загуба срещу гостенките от шампиона Марица Пловдив с 0:3 /8:25, 8:25, 10:25/ в среща от 3-тия кръг на Националната волейболна лига за жени. Мачът в зала „Младост” продължи само един час.

Въпреки драстичната разлика в класите, старши треньорът на маричанки Иван Петков не подцени мача и започна с най-доброто, с което разполага в състава си. Чест прави и на колегата му Георги Делчев, че хвърли в огъня младите девойки от собствената школа, като разчиташе по-малко на опитните Диана Филипова и Лора Илиева. Най-резултатно за домакините със 7 точки игра Габриела Ангелова.

„Наясно бяхме, че нямаме шансове срещу Марица. Целта ни беше да се обиграваме, да се сработваме и да допускаме, колкото е възможно по-малко грешки. Успяхме епизодично, което беше очаквано срещу такъв съперник. Ще търсим подобрение на резултатите в следващите срещи. Няма да се предаваме”, заяви старши треньорът на Бургас 2007.

След три поредни загуби момичетата на Георги Делчев посрещат в 4-тия кръг Казанлък Волей на 19 ноември, събота, от 18.00 ч. в зала „Младост”.

Коментари

Още от последните новини