Бургаските фотографи показват в изложба на открито снимки на емблематични места в града

Бургаските фотографи показват в изложба на открито снимки на емблематични места в града - E-Burgas.com

Фотографите от Сдружение "Бургаска фотографска общност", с подкрепата на Община Бургас,  подредиха свои атрактивни творби във витрините на Ъгъла срещу Часовника.

Снимките са събрани в изложба, наречена "Бургас и Морето". На фокус в нея са любими и емблематични места за бургазлии. Всеки може да отдели няколко минути, за да я разгледа, докато чака някого на Часовника и да открие своята посока за разходка из Бургас.

Четиринадесетте автори от Бургаска Фотографска Общност, сред които има двама артисти на FIAP (Artiste FIAP, Mеждународна организация за фотоизкуство със седалище в гр. Берн, Швейцария), златни и сребърни медалисти и носители на призове от национални и международни фото салони,  показват в изложбата хората, архитектурата, природата и духа на града през своите обективи.

Творбите могат да бъдат видени и в личните страниците на фотографите, на интернет страницата на организацията: bfo.bg, както и във Facebook групата "Бургаска фотографска общност".

Информация за контакт с тях ще има и в Туристическия информационен център. Експозицията на открито ще може да бъде разгледана от бургазлии и гостите  на града до края на лятото.

 

Коментари

Още от последните новини