Бургаски педагози ще провокират интереса на децата към ученето

Бургаски педагози ще провокират интереса на децата към ученето - E-Burgas.com

Бургаски педагогически специалисти ще преминат тридневно специализирано обучение, с което да повишат интереса на учениците в час. Обучението ще се проведе от 22 - 24.07.2019 г. в зала № 1 на Младежки културен център, на тема "Запознаване с индуктивен подход - учене от практика към теория".

Целта на обучението е учителите от област Бургас  да се запознаят с техники за усъвършенстване на презентационни и комуникационни умения, които да повишат ангажираността, интереса и любопитството на учениците, както и да се запознаят с индуктивния подход, който позволява на учениците да открият и изпитат  феномена на самостоятелното учене.

Обучителите - Даниела Северинова и Меган, имат дългогодишен опит и са превърнали образованието в мисия и страст. Те вярват, че децата днес са бъдещото общество утре.

Заявки за безплатното обучение, в което могат да се запишат педагози от всякакви образователни институции в Бургас, се приемат в срок до 12.07.2019 г. на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7DmyziHi7lDz-9E6vEscs2yt58XKegLf-_H7ofnBeHo8lMA/viewform

Домакини на тридневния обучителен семинар за педагози са  Община Бургас, Регионалното управление на образованието и местния Център за личностно развитие.

Допълнителна информация можете да получите на тел.: 0884 344 718

Коментари

Още от последните новини