Бургаски мото клубове вдигат рок фест на Отманли за трета поредна година

Бургаски мото клубове вдигат рок фест на Отманли за трета поредна година - E-Burgas.com

Парк Росенец (Отманли) за терто поредно лято ще стане арена на бележит рок фестивал. Събитието отново се организира от бургаските мото клубове Hell Angels Bulgaria MC и Hooligans MC на 22-ри и 23-ти юли, като присъстващите няма да са само мотористи, а всички фенове на рок музиката и двуколесните машини.

От 18ч. започва официалното начало на събитието, като организаторите са поканили  разнообразни партньори, за да спретнат едно наистина невероятно преживяване за гостите на фестивала.

Небезизвестните с 35-годишната си история бързо хранене „Балкан“(Балканчето) ще организират храни и напитки, както и любимите сладоледи от ЗИА- Pozzetti Gelato, които специално за феста са спретнали бирен сладолед.

За студената бира ще се погрижат от Чешка Бира Kanec и официалната бира на фенклуба на Нефтохимик- Леките от Бургас, който ще са рамо до рамо с лютото приключение от Chilli Hills.

Специално местенце е обособено за екзотични напитки и от Fabric Club и много много други.

Специално място в програмата е отредено на първенците за 2020 и 2021г на радио Z-Rock, бургаската група Lek City Case.  С неподражаемия си стил и авторска музика са първата група на рок фестивала.

За музиката  на живо за двата дни ще отговарят още групите Stiff Bones и G.A.N.G

Изненади ще има и от балета на Doc 5 „Dance crew“.

Перлата на корроната на събитието е плажното DJ Парти на UTOPIA BEACH BAR в Росенец, като организаторите са предвидили и безплатен транспорт от Бургас за гостите си.

Следващото изключително забавление за гостите е стънта, като в него ще вземат участие едни от малцината  в България стънтари Димитър Янакиев, Христо Алипиев, Михаил Бакърджиев, които са били част от Madman Team и са карали в най-елитното и голямо автошоу в Китай. Те ще направят невероятни каскади специално за гостите. Публиката я очаква много игри с награди.

Повече информация за събитието може да намерите в страницата във фейсбук https://www.facebook.com/motorockfest.bg или на https://www.facebook.com/events/1050489478895019

Свързани статии
Тагове
мото събор
Коментари

Още от последните новини

Светът
Бургаски мото клубове вдигат рок фест на Отманли за трета поредна година - E-Burgas.com

Полша