Бургаски майки: Управител на детски център бие децата ни! 

Бургаски майки: Управител на детски център бие децата ни!  - E-Burgas.com

Диян Марков: Не знам нищо за инцидента и никога не съм упражнявал физически тормоз над децата

Управителят на детски център "Патилан" в центъра на Бургас малтретира малки деца, алармираха бургаски майки в социалните мрежи. Става дума за Диян Марков, който е педагог в целогодишната детска занималня. 

Повод за оплакванията стана история, разказана бургазлийка от в най-голямата фейсбук група на млади майки в града. 

Жената разказва, как вчера видяла голяма група деца между 5 и 8 годинки, които се разхождали в строй заедно с две жени и един мъж. Въпросният мъж нервничил и постоянно крещял на децата, докато накрая не ударил едното зад врата с твърде голяма сила дори за голям човек. Учителките, станали преки свидетели на случката, не са реагирали по никакъв начин. Според жената групата се връщала от Морската градина и се била запътила към детски център "Патилан". Детето било късо подстригано и със синя блузка. 

Версията на жената е подкрепена от много майки във фейсбук групата. Според тях става дума за управителя на детския център Диян Марков. Заради тормоза те вече са отписали своите деца от детския център. 

Свързахме се с Диян Марков по телефона за да потърсим мнението му за инцидента. Той бе видимо изненадан и категорично отрече да знае за подобна случка или по какъвто и да било начин да е упражнявал физически тормоз над децата. 

Това обаче е първият път, в който името на детски център "Патилан" се замесва в подобен скандал. Миналата година там отново имаше сигнали за побой, но този път от по-голямо към по-малко дете, което е било душено и принудено да ближе кръв. 

Коментари

Още от последните новини

Светът
Бургаски майки: Управител на детски център бие децата ни!  - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Бургаски майки: Управител на детски център бие децата ни!  - E-Burgas.com

Африка