Бургаски майки организират благотворителен базар в подкрепа на малкия Тони

Бургаски майки организират благотворителен базар в подкрепа на малкия Тони - E-Burgas.com

Кампанията за набиране на средства за лечението на 10-годишния Тони от Бургас продължава с ново голямо събитие. Следващата седмица, на 11 октомври (четвъртък) от 17 часа във фоайето Държавна опера-Бургас ще се проведе Благотворителен базар „Да спасим Антонио“. Той е организиран от Майки ГЕРБ, които за пореден път откликват на кауза за спасяване на детски живот. Дамите от организацията вече усилено се подготвят със специални тематични изложбено-кулинарни щандове, от където всеки ще може да си закупи сладки и солени изкушения, сувенири, ръчно изработени сувенири на морска тематика. Ще бъде обособено декорирано фотостудио, където всеки ще може сам да влезе в ролята на фотограф.

Събраните средства от базара ще бъдат предоставени на семейството на Антонио Георгиев за извършване на животоспасяваща операция. Сумата от близо 50 000 евро е непосилна за близките на детето.  След базара, от 18 часа в залата на Операта популярни изпълнители и танцьори се обединяват в общ благотворителен концерт, подкрепен от Община Бургас.

В него ще вземат участие Тони Димитрова и Рафи Бохосян, Лидия Стаматова, MEIA и Преслава Минасян, ритъм енд блус певицата Сантра.

Подкрепа в благотворителната кампания ще окажат от Хор "Милка Стоева", КЛТ "Бургаски Делфини" с ръководител Теодора Йонова, Балет "Дюн", Black Style, ФТА "Никола Гинов и Карате клуб "Никон".

Водещи на концерта ще бъдат Златка Димитрова и журналистът Петър Генчев. Билетите за концерта ще са с цена 10 и 20 лева и можете да ги намерите в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Конт Андрованти“ 5, тел. 056/819040, както и на касата на Операта.

Средства се събират чрез дарителски есемеси на номер DMS ANTONIO на номер 17 777.(За абонати на Telenor, VIVACOM и A1).

 

 

Коментари

Още от последните новини