Бургаската Коледа отново идва с двоен концерт на маестро Диомов

Бургаската Коледа отново идва с двоен концерт на маестро Диомов - E-Burgas.com

Едно издание не може да побере всички почитатели на коледните концерти, организирани от Стефан Диомов. Затова маестрото правилно е преценил тазгодишното събитие да бъде представено два пъти поред на една дата. Тя е 10 декември. Концертът се нарича „Коледа е…!“. Можете да му се насладите от 17 и от 20 часа в залата на Бургаската опера. Билети се продават на касата на театъра (център) – 056 84 60 40.

Маестро Диомов предварително приканва публиката да си носи камбанки и звънчета!

"Тази година коледният ми концерт ще се проведе единствено в Бургас и за първи път участниците в него са само бургазлии!“, заяви композиторът.
Сред имената в афиша за 10 декември личат имената на Тони Димитрова, група "Петте сезона", дует "Бургас", Боян Михайлов, хор "Родна песен", Мария Мутафчиева, Георги Милтиядов, Милица Божинова, Ева, Хари и Яким от „Тоника“, Дани Огнянов, Дишо и Иван - призьори от конкурса "Бургас и морето", вокална група "Изгревчета". Съпроводът ще е на оркестър с диригент Левон Манукян. Сценографията е на „Кригея“.

В афиша са включени също така Ванеса и Божидар. Това са две деца на около 10-годишна възраст. Божидар е внук на Стефан Димов, а Ванеса е внучка на покойната Ваня Костова.

Коментари

Още от последните новини