Бургаска телевизия готова да приюти Слави Трифонов

Бургаска телевизия готова да приюти Слави Трифонов  - E-Burgas.com

Бургаската телевизия "Канал 0" заяви готовност да излъчва в ефира си "Шоуто на Слави" в случай, че договорът на шоумена с bTV бъде прекратен. Медията застава напълно зад Слави и казуата му за борба за промяна на каузата му за промяна на избирателнета система в България. Те се обърнаха към всички медии с отворено писмо. Ето какъв е и текста в него:

елевизия „Канал 0“- Бургас изразява своята съпричастност и пълна подкрепа към Вашата народополезна и отговорна кауза за промяна на избирателната система в България, а именно:
 

-народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура
-въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите
-годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори

За първи път след 1989 година повече от 2 милиона и половина българи казаха своето категорично „ДА“ за Промяната. Ние сме убедени , че трябват нови правила в държавата, които да се спазват и важат за всички. Само така ще бъде възстановено обруганото чувство за справедливост на българския народ, на суверена. 
Изразяваме своята готовност при необходимост и промяна на сегашните обстоятелства да излъчваме „ Шоуто на Слави“ в програмата на ТВ Канал 0.
Гласът на хората трябва да остане чут!

С уважение и пожелание за успех:
управител на ТВ Канал 0 Георги Стоянов"

                                                   

Коментари