Бургас в очакване на сблъсъка в сряда! Нови табла красят зала "Младост" за Шампионската лига

Бургас в очакване на сблъсъка в сряда! Нови табла красят зала

Бургас вече е в очакване на първия сблъсък от Шампионската волейболна лига. Един срещу друг ще се изправят българският шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) и германският носител на титлата в местното първенство Фридрихсхафен. Двата тима излизат в първи сблъсък на 8 ноември (сряда) в Бургас.

Преди мача обаче се наложиха няколко бързи реконструкции в зала „Младост”. Вчера и днес в спорното съоръжение в Бургас бяха монтирани две нови електронни табла, които отговарят на стандартите за клубния европейски турнир. Ще бъдат поставени и допълнителни седалки, които да увеличат капацитета на залата, разкри пред BGvolleyball.com мениджърът на тима Огнян Томов. Те са задължителни, ако Нефтохимик прескочи първия кръг на надпреварата. Ръководството на тима обаче се подсигури и показа, че вярва на своите щом от сеа се заема с монтирането.

Дебют в Шампионската лига за Нефтохимик 2010 ще направи и украинският диагонал Олександър Стаценко. На този етап той все още не може да бъде картотекиран за участие в НВЛ, но няма никакви пречки да играе в международните мачове.

Срещата-реванш във Фридрихсхафен ще бъде на 12 ноември (неделя).

Коментари

Още от последните новини