Бургас посреща "Трима мъже и една Маргарита" на 3 октомври в "Адриана Будевска"

Бургас посреща

Театралната постановка на Сатиричен театър "Алеко Константинов" събира на една сцена баща и син Мутафчиеви

На 3 октомври (четвъртък) постановката на Сатиричен театър "Алеко Константинов" "Трима мъже и една Маргарита" ще има свой дебют на бургаска сцена. Премиерата ще бъде от 19:30 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска". Специалното събитие е част от програмата на третото издание на Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест с организатор Гранд Хотел и СПА Приморец със съдействието на община Бургас.

Лиза Шопова пише пиесата специално за Христо Мутафчиев и сина им Асен Мутафчиев. Творбата печели награда за сатирична комедия "Алеко Константинов" на едноименния театър. В ролите освен баща и син Мутафчиеви публиката ще види Петър Калчев и Маргарита Хлебарова. Сценографията и костюмите са на Антония Попова, а музиката - на Мартин Каров. "За нас ще е удоволствие и чест да ви разсмеем и трогнем. Очакваме тази среща с нетърпение“ - обръща се към бургаската публика авторът и режисьор на постановката Лиза Шопова.

Билетите за премиерата на "Трима мъже и една Маргарита" в Бургас са в продажба на каса "Часовника". За повече информация: 0894 898 098

 

 

 

 

Коментари

Още от последните новини