Бургас обяви плановете за Джулая: Близо 10 банди ще забиват цяла нощ край Моста

Бургас обяви плановете за Джулая: Близо 10 банди ще забиват цяла нощ край Моста  - E-Burgas.com

Разтърсващ и незабравим Джулай очаква бургазлии и гостите на морския град това лято. Времето и мястото на най-летния фестивал в музиката и най-музикалния фестивал през лятото са известни на всички - 30-ти юни, Бургас, сцена до Моста.

Купонът на плажа е гарантиран с присъствието на невероятните музиканти от групата "JEREMY?". Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му група "Джинджифил" като тази година към тях ще се присъедини и небезивестният Калин Вельов.

Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група "Силует". Още една банда със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път - това е група "SEVI", които противно на очакванията ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика.

И това не е всичко - момчетата, които напоследък впечатляват бг меломаните - "SAINT ELECTRICS" - ще ни представят музиката си в малките часове на 1-ви юли. "Свежарите" от група "REWIND", освен весело настроение, ще представят на бургаския плаж най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните групи "RED LIGHT DESTRICT PROJECT" и "ФЕНИКС".

Летният рок фестивал "Джулай морнинг" в морския град се организира за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група "Силует" - Марияна Добрева.

Коментари

Още от последните новини