Бургас изтръпна: Мъже с каски, бронежилетки и автомати в центъра на града

Бургас изтръпна: Мъже с каски, бронежилетки и автомати в центъра на града - E-Burgas.com

Мъже с каски, бронежилетки и автомати в ръце, шокираха бургазлии в центъра на Бургас. "Като при военно положение от бус на централната улица  "Александър Велики" слязоха поне четирима с автомати ", пише в сигнал наш читател. По думите му малко след това на място се отзовали и три патрулни автомобила на полицията. 

След проверка  на място е-Бургас установи, че наситеното полицейско присъствие е заради инкасо на парични средтсва към клон на Българска народна банка, а не поредната спец операция по залавяне на хора от ъндърграунда в града, каквито предположения изрази нашият читател. И с право, на фона на всички събития, случили се през последните дни в региона.

При последните в престрелка на територията на курорта Слънчев бряг тежко бе ранен несебърският бос Димитър Желязков Очите, а неговият гард Александър Алексиев издъхна, след канонада от куршуми. Седмица по-рано пък при спецоперация на полицията в Бургас бяха заловени 15 души , сред които шефът на охранителна фирма VTA  Николай Мечков и Петър Биберов-Кюфтето.

 

Коментари

Още от последните новини