Броени дни остават до финала на конкурса „Да украсим Бургас"

Броени дни остават до финала на конкурса „Да украсим Бургас

Броени дни остават до финала на традиционният общинският конкурс "Да украсим Бургас". Той стартира на 15 ноември, а крайният срок за участие  е 15 декември /включително/.

 Условието за участие е да изпратите снимка или кратко видео на вашата атрактивна коледна украса, поставена на  външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради в Бургас . 

 
"Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!" е мотото на новото издание на традиционния конкурс. Той се организира за 12-ти път в навечерието на коледните празници. Крайният срок за участие е 15 декември, събота. Целта е да се поощри  креативността и  личната инициатива на бургазлии.
Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2019 година са част от наградите, които очакват финалистите.

За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци", както и новият луксозен календар на Община Бургас за 2019-та.

В "Да украсим Бургас" могат да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Записването е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки и видео на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: [email protected].

Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията се приемат до 15 декември, събота.    

След това комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града и ще разпредели наградите.

 

Коментари

Още от последните новини