Броени дни ни делят от конкурса с кауза "Мисис Бургас"

Броени дни ни делят от конкурса с кауза

Класното събитие е този петък в Гранд хотел и СПА "Приморец"

Конкурсът, който ще определи най-красивата омъжена дама на Бургас и региона "Мисис Бургас" ще се проведе на 24 март 2017г. в Гранд хотел и СПА "Приморец" с начален час 19,30. За титлата ще се съревновават десет дами, които са доказателство, че добрият външен вид може да върви ръка за ръка с баланса между професионалните постижения и здравото семейство.

Каузата на тазгодишното издание на "Мисис Бургас" е свързана с двойките с репродуктивни проблеми. За целта, организаторите на конкурса работят в сътрудничество с ин витро център Бургас. За да помогнат на Деян и Павлина Павлови по пътя им към мечтаното бебе, гостите на "Мисис Бургас", ще имат възможност да закупят подаръчни сувенири, осигурени от спонсорите на конкурса.

Водещи на "Мисис Бургас" 2017 ще бъдат журналистът от Е-burgas Велина Савова и PR експертът и журналист Красимир Калудов. Журито, което ще има грижа за избора на най-красивата омъжена дама в Бургас, е в състав: Мисис България 2016 Десислава Ценкова; Мисис Бургас 2016 Мая Великова; Мисис Баба 2017 Лариса Иванова; Националният състезател по волейбол Ники Николов; Пластичният хирург д-р Ангелина Калкова; Веселина Деведжиева от Община Бургас; ММА боецът и участник в "Къртицата" Георги Стоянов; Дизайнерът Мария Диомова, Дизайнерът и Мис България 2007 Калина Калчева, Веселина Генчева от фризьорски салон V & V style; Представител на домакина, спонсор и съорганизатор на събитието Гранд хотел и СПА "Приморец". 

Дамите, участнички в "Мисис Бургас" ще бъдат облечени в тоалетите на бургаските дизайнерки Калина Калчева и Мария Диомова, които са участнички и в журито на престижния конкурс.

Програмата на вечерта е многокомпонентна и специално подбрана, с оглед класно изживяване за гостите и участниците в "Мисис Бургас". Солистите на Държавна опера Бургас Галина Калчева и Милен Петров ще дадат старт на вечерта, под съпровода на струнно трио „VIVA.“ За музиката ще се грижат и хаус вокалистката Нели Вакъфова, както и Жасмин Аветисян и Калина Енчева от вокално студио "Сезони". Моделите на "Интермоделс" ще представят часовниците на Bulbul Watches. 

Конкурсът „Мисис Бургас“ е част от веригата „Мисис България“. Една от дамите, участнички в него ще има възможност да представи страната ни на световния Mrs. Universal. Лицензиант на конкурса е Меги Савова, а основен медиен партньор – E-burgas. Сцената, подбрана за изисканото събитие – Гранд хотел и СПА „Приморец“ е възможно най-добрата. Тя е залог, че красотата ще бъде комплиментирана и от обстановка, потънала в подходящо лустро и класа, за конкурс от подобна величина.

Коментари

Още от последните новини