Бойко Борисов: Нинова, Манолова, Дончева и Йончева ошашавиха президента

Бойко Борисов: Нинова, Манолова, Дончева и Йончева ошашавиха президента - E-Burgas.com

Премиерът гласува и на втория тур, като упражни правото си на глас в училището в Банкя. Пусна бюлетината си и констатира, че тоя път била "по-кратка".

След това се спря пред очакващите го журналисти и разкритикува президента, че не крие заеманата от него политическа страна в тези избори. Борисов изрази съчувствие към Румен Радев заради факта, че бил обграден от много жени, и цитира редица женски имена на политици от левицата.

"Един мъж, обграден с Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяна Дончева, Елена Йончева, Весела Коледа..., те го ошашавиха тоя човек, аз просто не му завиждам, това е чудо около него!", възкликна пред медиите Бойко Борисов, цитиран от "Дарик". Коментарът му последва въпроса за това как гледа на идеята на Румен Радев да направи следизборна среща за недостатъците в Изборния кодекс.

"Пак ли е агитирал днес? То, явно е, когато само той победи, само тогава са били честни изборите", добави Борисов. Попитан за какво е гласувал, премиерът каза, че е дал гласа си, "за да продължи София да расте все по-хубава и по-хубава".  "Защото, когато аз станах кмет, Кремиковци бълваше дим във всички цветове на дъгата", добави той.

Премиерът припомни, че когато той е станал кмет на столицата, Искър е течала с различни цветове, като реката от приказката, а канализацията на града се е изливала в нея. "Сега рибарите си ловят риба и цялото дефиле е чисто", направи сравнение премиерът. След което пожела успех на кандидатите на ГЕРБ на балотажа, при което беше упрекнат, че също като Радев, когото упрекна, че агитира, извършва агитация.

Коментари

Още от последните новини