Бобан Здравкович излезе на бис пред бургазлии, дузина звезди на концерта довечера (Снимки)

Бобан Здравкович излезе на бис пред бургазлии, дузина звезди на концерта довечера (Снимки) - E-Burgas.com

Легендата на сръбската музика Бобан Здравкович направи уникален концерт пред бургаска публика снощи. Изпълнителят на „Не долази” изпя на живо свои хитове по време на фестивалът на Баканската скара „Бургас мези” и дори излезе на бис след концерта.

Във вчерашната сръбска вечер посетителите на феста се насладиха на изпълненията на местните самодейни състави, част от програмата „Най-доброто от Бургас”, които звучаха през целия следобед.

На щанда на сръбската скара прочутият Майстор Миро приготви огромна 60сантиметрова плескавица, която бе подарена на бургазлии.

Огромниятнадуваем екран пък събра стотици футболни запалянковци, които наблюдаваха финалите от европейското първенство.

Днес е последната вечер от турнето в Бургас, като довечера цяла дузина музикални звезди ще пеят пред бургазлии. Играта и Лео, Спенс, Кристо и Нели Петкова са само част от днешната програма.

След малко в спортен комплекс „Каменица Арена” пък започва мачът между Отбора на съцето срещу Отбора на звездите с участието на Кристо, Спенс, Лео, Играта, рапърите от Скандау, Румънеца и Енчев, Миро и Пацата от Биг Брадър.

Организаторите канят бургазлии, където за последно тук ще се раздава безплатна бира и много други награди от спонсорите.

Галерия
Коментари

Още от последните новини