Благотворителна кауза: Нефтохимик обявява на търг фланелка с подписи от легендите на клуба From

Благотворителна кауза: Нефтохимик обявява на търг фланелка с подписи от легендите на клуба From	 - E-Burgas.com

Най-верните привърженици на Нефтохимик ще могат да се сдобият с ценен артикул – фланелка с автографи от легендите на клуба, които ще играят в благотворителния мач на 15-ти септември. Фланелката се обявява на търг, считано от днес, а наддаването ще се осъществява чрез социалната мрежа. Всички желаещи да я получат могат да дадат своето ценово предложение чрез лично съобщение на страницата на клуба- ПФК Нефтохимик-официална страница. Предложилият най-висока цена ще  стане притежател на фланелката и ще я получи лично от емблематичните футболисти, след мача.

Средствата ще бъдат дарени за лечението на Тодор Кацаров, който страда от детска церебрална парализа и се нуждае от ежедневна рехабилитация.

Благотворителният дерби мач Нефтохимик-Черноморец е на 15-ти септември, от 17:00 ч., на стадион Лазур. В него ще се включат известни имена и от двата тима, които ще припомнят на бургазлии златните години за футбола в града. До момента от Нефтохимик са известни две имена – Станчо Цонев и Митко Трендафилов. Очакваме да разберем кои ще са другите футболисти, които ще попълнят състава на звездния тим.

Коментари

Още от последните новини