Благодарствен адрес от инж. Петър Кънев

Благодарствен адрес от инж. Петър Кънев - E-Burgas.com

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България” за 2-ри МИР Бургас инж. Петър Кънев изпрати благодарствен адрес до председателите на общинските съвети на БСП в Бургаска област, до членовете на Областния съвет на БСП- Бургас и до членовете на листата на Коалицията. В него се казва:

Уважаеми другари, скъпи приятели,

Приемете моите поздравления за постигнатия успех!

Сърдечно Ви благодаря за подкрепата по време на проведената от Коалиция „БСП за България” в Бургаска област кампания за предсрочните Парламентарни избори 2017 г. Резултатът, който постигнахме отговаря на целите, които си бяхме поставили.

45 426 души в Бургаска област подкрепиха Коалиция „БСП за България”. Това са 23 809 повече, отколкото при вота на 05.10.2014 г. и почти толкова, колкото ни подкрепиха за Парламентарни избори 2013 г. и Президентски избори 2016 г. - Iтур. Нещо повече – БСП-Бургас ще разчита на свои четирима представители в 44-то Народно Събрание – два пъти повече от колкото в предишното.

Вие сте хората, които работиха за този резултат. Заедно успяхме да докажем, че сме наистина много силни.

Искам да знаете, че разчитам на Вашата подкрепа и за напред.

Сега настъпва времето, когато трябва да оправдаем оказаното ни доверие. Самият аз ще направя всичко по силите си това да стане.

Уверявам Ви, че ще работя за да утвърдим своите позиции. И да бъдем този фактор в държавата, който се полага на политическа сила като БСП.

Вярвам, че най-доброто за всички нас, за България, тепърва предстои. Продължавам пътя с оптимизъм и вяра в бъдещите ни общи успехи! Благодаря Ви за възможността да го направя!

 

Искрено Ваш,

Петър Кънев

Гр. Бургас

27.03.2017 г.    

Коментари

Още от последните новини