Бизнесмен, пострадал от ГЕРБ е готов да каже скандални истини за партията на Борисов

Бизнесмен, пострадал от ГЕРБ е готов да каже скандални истини за партията на Борисов - E-Burgas.com

10464308_282809521891150_9001365417450413097_n

Бизнесмен пострадал от ОПГ ГЕРБ на път да разтресе Държавата със скандални разкрития , създава разследващ екип в борбата за справедливост и равенство пред закона за всички !

Инвеститорът Симеон Даскалов – човекът който се опълчи на ГЕРБ , Държавата и Прокуратурата !

С апел към всички медии за прозрачност , обективност и липса на страх, зависимост и цензура в търсене на справедливост и равенство пред закона за всички…, .Това се случва дни след изборите и мъжът освен в своя сайт е взривил и социалната мрежа.

„Само ми дайте или осигурете публичност : статии , skype интервю или малко ефирно време , да види цяла България документите , доказателствата и фактите с които разполагам , да разбере историята и ще видите за 48 часа какъв цирк и скандал ще настане в Държавата и по специално с ПП ГЕРБ !“ – призовава още бизнесмена.

„Този път няма да е приказка без край или куче влачи рейс както при : Ало , Ваньо , Филип “ тефтерчето “ , Вучката , Чакъра , контрабандни канали , авиоотряд 28 …. и т.н  !

Ако се окаже , че разследванията , фактите и обстоятелствата от нашата страница са лъжа , компромат или кьорфишек – НАЙ ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ и ще обява предварително точен ден и час , в който ще тичам чисто гол от тунела на Люлин до Университета, през което време всяка медия или гражданин ще има възможност да ме заснеме и да ме покаже на цяла България, като доказателство за неистинност на нашите твърдения , обещава Даскалов. Ето и сайта на Даскалов

  http://sgradadragalevci.com/
Коментари

Още от последните новини