Бивш играч на Черноморец с трогателно писмо, спря с футбола

Бивш играч на Черноморец с трогателно писмо, спря с футбола - E-Burgas.com
 Марсио Нуньо     Бившият халф на Черноморец (Бургас) Марсио Нуньо сложи изненадващо край на кариерата си на 34 години. Португалецът подписа съвсем скоро двегодишен договор със завърналия се в руския елит Торпедо (Москва), но поради семейни причини реши да приключи с футбола.
 Нуньо сваля завинаги футболната фланелка поради семейни причини. Ето трогателното му съобщение, публикувано във “Фейсбук”:
"Искам да благодаря на всички клубове, в които съм играл, и на прекрасните хора, които срещнах през тези години на футболната ми кариера. Благодаря на Маритимо, Камача, Черноморец (Бургас), Краснодар... Горд съм с постигнатото в тези седем години извън родината, но настъпи моментът да бъда близо до моето семейство и реших да спра с футбола заради два момента, които са ме белязали и не могат да излязат от главата ми... Когато дъщеря ми ме прегърна и когато погледнах очите й, видях най-искрения поглед, който ми казваше да не си тръгвам... Знаех, че те се нуждаят от мен и аз от тях... Накрая искам да благодаря на Торпедо за това, че посрещнаха моето решение с разбиране и ме пуснаха да си тръгна, въпреки че бях подписал 2-годишен договор. Желая всичко най-добро на клубовете, в които съм бил. Голяма прегръдка за всички! Марсио".
Нуньо е юноша на Маритимо. Там през 1999 година прави първите си стъпки и в професионалния футбол..
Между 2004 и 2007 година играе за Камача, а от 2007 до 2011 е в Черноморец (Бургас). След това премина в руския Краснодар. През май тази година той напусна отбора, а през юни премина като свободен агент в Торпедо. Марсио Нуньо няма нито един официален мач за московския клуб. БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини