Баскетболна среща и футболен мач ще се проведат през уикенда

Баскетболна среща и футболен мач ще се проведат през уикенда - E-Burgas.com

 Баскетболна среща и футболен мач ще се проведат през уикенда. Любителите на спорта от Бургас и региона ще имат възможността да гледат през уикенда баскетболен мач от Националната лига при мъжете, както и футболен двубой от шампионата в "Б" група. 
На 9 април (събота) от 18:00 часа баскетболистите от "Черноморец" ще посрещнат в зала "Бойчо Брънзов" лидера във временното класиране "ЛУКойл Академик", който е с 22 победи и само 2 загуби. Съдии на мача са Орлин Николов, Станимир Русев и Калоян Иванов. В неделя от 17:00 часа на стадион "Лазур" ще се срещнат отборите на "Нефтохимик" и "Литекс 2", с треньор Любослав Пенев. Мачът е от 23-ия кръг в "Б" футболна група. Главен съдия е Иван Пенчев, с помощници Румен Иванов и Цветан Горанов. Билетите за вход са на символичната цена от 2 лева. Ученици и пенсионери ще влизат безплатно. 
Наставникът на бургазлии Диян Петков има кадрови проблеми, свързани с контузиите на Владислав Мисяк, Стоян Кижев и Стефан Неделчев, които отпадат за мача. 
Само една точка дели двата отбора във временното класиране. "Нефтохимик" е седми с 28 точки, "Литекс 2" е на девето място с 27 точки. 

 
Коментари

Още от последните новини