Българска хомеопатия помага на мъжа в леглото

Българска хомеопатия помага на мъжа в леглото - E-Burgas.com

На всеки мъж се е случвало да претърпи провал в леглото. Неприятна ситуация, която може сериозно да удари самочувствието, а и да навреди на връзката с партньора. Ако „засечките“ зачестяват вероятно става въпрос за проблемна ерекция.

Това са едни от най-тежките моменти в живота на мъжа. Обикновено са свързани със засилване на стреса в ежедневието и напредване на възрастта. В много случаи затруднения полов акт не е непременно израз на болестно нарушение, а е „нормален феномен“. Случва се, когато човек има намерение да осъществи сексуален контакт, но нещо в атмосферата, в обстановката не е най-доброто и в крайна сметка се стига до „засечка“. Най-важното в случая е да не се фиксирате в проблема. А просто да вземете мерки. 

Хомеопатичният специалитет ЕРЕКТОБЕЛ е натурален български продукт, който промени радикално възможността мъжа да преодолее трудностите в леглото. Най-ефективен е именно в тези най-чести случаи, когато причината е в тревожното самонаблюдение и притеснение.  Другото, което се забелязва, тъй като съставките благоприятстват максималното разширение на кръвоносните съдове, е че човек получава една изключително добра ерекция. И най-важното - те застопоряват ерекцията, пречат тя да се загуби. Ако човек е в обстоятелства, които могат да създадат несигурност – с нова партньорка, на непознато място, след известна употреба на алкохол може да вземе таблетка и просто да се представи във върхова форма. И когато усети сигурността, създадена от медикамента, обикновено за едно сравнително кратко време, може постепенно да редуцира приема.

ЕРЕКТОБЕЛ е произведен от българската фармацевтична компания „Белл Хомеопатия“. Дължи мощното си действие на 4 активни вещества: Кониум – засилващ сексуалното желание, Ликоподиум за бърза сексуална реакция на организма, спомагащ за кръвонапълване на половия орган, Селениум за намаляване нивото на стрес, въздействащо върху ерекцията и Фосфорикум ацидум за намаляване на тревожността при нови сексуални контакти.

Обичайната доза е по 2 таблетки на всеки час – 2-3 пъти преди сексуален контакт. Приемът продължава по 2 таблетки три пъти дневно до приключване на проблема. Таблетките се държат в устата до пълното им разтваряне, при спазване на необходимото условие да няма аромат в момента на прием.

Хомеопатията се явява прекрасна алтернатива на този деликатен проблем със своята ефикасност и липса на странични действия. Допълнителен плюс е ниската цена на терапията.

Галерия
Коментари

Още от последните новини