Айтос посреща "златното момиче" Мадлен Радуканова

Айтос посреща

В следобедните часове на 24 февруари олимпийската шампионка по художествена гимнастика Мадлен Радуканова гостува на учениците и преподавателите на СУ "Христо Ботев" в Айтос. Визитата на едно от златните момичета е свързана с нейната лична инициатива, наречена "Година на благодарността"/

Кампанията стартира през януари т.г. в Плевен и ще се провежда през всичките 12 месеца от 2022 година, като всеки месец „златното момиче“ ще бъде на различно място в страната, за да се срещне с деца и младежи, които имат нужда от подкрепа, от менторство и от добър пример. Една от целите е, Мадлен да благодари за горещата подкрепа, която получи ансамбълът по художествена гимнастика.

Инициативата се осъществява със съдействието на Асоциация "Докосни дъгата" с председател Денислава Ангелова. Заедно с Мадлен в Айтос гостува и Найден Тодоров - председател на Асоциацията на спортните журналисти в България.

Вчера, преди редакционното приключване на този брой, стана ясно, че Мадлен ще заснеме специална фотосесия пред един от символите на Айтос - "Аетос с орела". Непосредствено след това, гостите ще се отправят към най-голямото училище в града, където Мадлен Радуканова ще проведе интересни и мотивиращи срещи и разговори с учениците и гвардейците.

След визитата в училището, в програмата на Мадлен Радуканова, Денислава Ангелова и Найден Тодоров беше включена среща с кмета Васил Едрев в Община Айтос.

Коментари

Още от последните новини