Авариен ремонт съсипа улици, тротоари и градинки в "Братя Миладинови"

Авариен ремонт съсипа улици, тротоари и градинки в

Дупки на пътното платно, разместени плочки на тротоари, разкопани градинки и изтръгнати храсти. Това остави след себе си авариент ремонт на ВиК преди около месец в бургаския комплекс "Братя Миладинови". Кадрите бяха изпратени от наш читател, който е останал възмутен от състоянието, в което машините са оставили района след ремонта.

"Преди около месец почти целият комплекс остана без вода, тъй като се извършваше някакъв авариент ремонт на тръбопровод. В продължение на три дни водата беше спирана, а багери копаха на цели четири или пет места в района, вероятно търсейки повредата. В крайна сметка проблемът беше решен, но за сметка на това бяха създадени редица нови. На няколко места асфалтът бе разкопан и запълнен с чакъл, като по нищо не изглежда, че дупките ще бъдат поне закърпени. Градинката до детската площадка пък бе разкопана и сега представлява просто кален басейн, посипан със строителни материали. Живият плет, който расте до оградата на училище "Братя Миладинови" пък бе унищожен, като храстите бяха изкоренени и оставени да съхнат. На няколко меса по тротоара липсват плочки, които просто са струпани на купчина и чакат някой да си ги "набере" за вкъщи. 

По принцип комплексът ни е един от най-централните в Бургас, а до въпросния район има голяма детска площадка и училище. Недопустимо и опасно е инфраструктурата, която се използва от деца, да бъде в такова състояние." пише още в сигнала до нашата медия.

Галерия
Коментари

Още от последните новини

Светът
Авариен ремонт съсипа улици, тротоари и градинки в

TikTock

Светът
Авариен ремонт съсипа улици, тротоари и градинки в

Африка