Асфалтират пътя до Морка гара за безпроблемен достъп на Burgas Jam

Асфалтират пътя до Морка гара за безпроблемен достъп на Burgas Jam  - E-Burgas.com

Въпреки неприключилото строителство на новия Конгресен център, няма да има никакви проблеми с достъпа до фестивалната зона на Burgas Jam в събота, 27 юли. Днес започна полагането на нов асфалт върху пътя дотам.

Вече е издигната и сцената, върху която ще се качат ФСБ, Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra, китаристите Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други. Инженерите Кирил Янев, Иво Рунев и Георги Диомов настройват звука. Данаил Данаилов - Дидо ще е тонрежисьор. 30 киловата звук от реномирана немска марка ще чуе публиката, а върху същата тази шесттонна сцена са свирили Faith No More.

Тъй като организаторите на Burgas Jam много държат на възможно най-качественото техническо обезпечаване на фестивала, и тази година ще има монтиран лед екран, допълнително озвучаване ще покрива цялата зона и за първи път в Бургас ще бъде използвано специфично геометрично осветление.

Билети на редовната цена от 18 лв. се продават в Еventim, на касите в експоцентър "Флора", Опера, Туристически информационен център, лятната каса до Часовника. От тях ще има и на входа на фестивалната зона на 27 юли, разбира се.

Фестивалната зона и сцената се разполагат точно в пространството между Магазия 1 и Морска гара. Началото е в 19 часа. На Burgas Jam няма да бъдат допуснати лица във видимо нетрезво състояние. Забранено е внасянето на алкохол и стъклени бутилки, наркотици, остри предмети и друг вид оръжие. Заради общата сигурност, посетителите ще бъдат проверявани на входа. За осигуряване на нормална пропускливост без дълго чакане, не носете обемист багаж, ако не е наложително.

Ако имате вкъщи китара и умеете да свирите на нея малко или много, вземете я със себе си. Стига тя да не е детска играчка или някаква бутафория, брои се! Всеки, който пристигне с китарата си, няма нужда от бил

Коментари

Още от последните новини