Арестуват бившия мъж на Емилия

Арестуват бившия мъж на Емилия - E-Burgas.com

Бивш съпруг на Емилия

Бившият мъж на фолк певицата Емилия - Красимир Георгиев, е сред топ трафикантите в канал за износ на крадени коли от България, пише "Всеки ден".

Представящият се за митничар Краси от Свиленград изнудва автокрадците, които гледат по най-бързия начин да разкарат от България гепените коли. Георгиев действал в комбина с още 7 мъже, повечето от които са бивши митничари.

Групата е взимала "такса" за всяка кола, като тя варирала в зависимост от цената на луксозното возило. Като бивши работници на митницата, Краси и аверите му се познавали с всички свои колеги и знаели кога може да мине пратката с автомобилите. Изнасяни са предимно скъпи марки като "Мерцедес", "Ауди", "БМВ", които са продавани за над 70 000 лева.

Според полицаи, маршрутите са България-Турция към Арабския свят. В Близкия Изток най-лесно се продават крадените коли и вероятността за намирането им е най-малка, издават от подземния свят.

Красимир Георгиев стана известен в медийното пространство покрай брака си е певицата Емилия през 2004г., който продължи само 3 години. Певицата бе омъжена само веднъж именно за него. След като забременя от Коко Динев, тя се разведе с Красимир. С днешна дата блондинката живее на семейниш начала с Динев, но без брак.

Изданието твърди, че от МВР казват, че в момента тече разследване и Красимир Георгиев и другите от групата са заплашени със затвора, ако се докаже цялата информация, която имат полицаите.

Коментари

Още от последните новини