Аптеки „Фаркол“ търсят своя набор

Аптеки „Фаркол“ търсят своя набор - E-Burgas.com

Най-голямата бургаска аптечна верига става на 25 години, изненадва рожденик

От рожденик за рожденик! Специален жест на внимание чака един бургазлия, роден на датата 13 септември 1991 година. Точно тогава „се ражда“ и първата аптека от най-голямата бургаска верига „Фаркол“. По повод предстоящата 25-годишнина любимите аптеки подаряват незабравим празник на един свой набор, роден на същата рождена дата. Помогни да го намерим и заедно да отпразнуваме този специален ден.

На е-mail [email protected] или на фейсбук страницата на Аптеки „ФАРКОЛ“ очакваме име, телефон и/или работно място на човека, който искате да изненадаме. Рожденикът може да е ваш близък, приятел, роднина или познат. Пишете ни най-късно до 10 септември. Аптеки „Фаркол“ се ангажират да превърнат двойния рожден ден в незабравимо изживяване.

Още много изнедади очакват клиентите на аптечната верига по повод 25-ата й годишнина. От 13 септември в продължение на цял месец в 6-те аптеки  „Фаркол“ в Бургас ще се раздават 25 различни награди, ще има забавни футболни срещи, а в края на кампанията едно бургаско училище, една детска градина и един спортен клуб ще бъдат подпомогнати с нужното за тях оборудване. Очаквайте подробности на www.farkol.bg и на фейсбук страницата на аптеки „ФАРКОЛ“!

Коментари

Още от последните новини