Ани Салич пред развод?!

Ани Салич пред развод?! - E-Burgas.com

Ани-и-Бранко-Салич

Семейството на Ани Салич отново е застрашено, ожалват я колеги и приятели. Водещата и съпругът й Бранко не спирали да се карат заради прекалената заетост на водещата, която стана причина за напускането й от Би Ти Ви. След като се премести в Нова тв говорителката обещала да мъжа и децата си, че няма да се товари с ангажименти и ще е повече време вкъщи, но всъщност станало по-лошо. Сега сърбинът й е дал ултиматум – или брака, или кариерата.

„Бранко с право е сърдит, защото сега Ани е свободна само в събота, а вече се прибира преди полунощ. Докато беше в Би Ти Ви поне имаше смени, а сега е всяка вечер в новините и само сутрин докъм обяд си е у дома. Близките й не я виждат с дни”, обясняват колегите на водещата. Заради работата си тя не можела да ходи и на семейната вила в Рударци, нито да придружава децата и мъжа си по почивки и екскурзии и Бранко се чувствал като ерген. Той искал да има нормално и задружно семейство и за това му писнало от липсата на съпругата му на вечеря, през уикендите и по празници.

Ани Салич обаче е в патова ситуация, тъй като няма как да намали ангажираността си в работата. Тя не искала да се откаже от неделното си шоу, а за новините не можело и дума да става, тъй като имала железен договор с Нова тв.

ПИК
Коментари