Амбициозна цел: Каним Google и Amazon в България

Амбициозна цел: Каним Google и Amazon в България - E-Burgas.com
abc13.com

Служебният министър на икономиката Кирил Петков заяви, че наближава с бърза скорост инициативата „Три морета“.

"Работим с много сериозен екип да поканим големи компании като Google и Amazon да дойдат в България. Отделно работим с българския бизнес да поканят своите партньори от 12-те страни, които са включени в инициативата. Това събитие да не бъде просто снимки и първи запознанства, а да докара реални сделки за българските компании. 00:00 Previous PlayNext Mute Fullscreen Copy video url Play / Pause Mute / Unmute Report a problem Language Share Vidverto Player ADVERTISEMENT Това заяви цитиран от БГНЕС.

Служебният министър на икономиката: Даниел Митов звучи като адвокат на Пеевски и Божков „Даниел Митов звучи като адвокат на господин Пеевски и господин Божков“. Toва обяви служебният министър на икономиката Кири... Прочети повече Министър Петков участва в отчета на служебното правителство за свършеното през първия месец от встъпването му в длъжност.

„Осветлихме, че ББР беше дала на 8 фирми 946 млн. лв. Впоследствие видяхме, че са 1,8 млрд. лв. на 20 фирми. След това откритие сменихме устава, за да има максимален заем от 5 млн. лв., така че никой да не може да дава кредити по 100 млн. лв. от банка, която трябва да работи за малките и средните предприятия“, припомни Петков. Той отчете като положителен резултат и създадените комисии по прозрачност и контрол в Държавната консолидационна компания (ДКК) и Българската агенция за експортно застраховане."

Коментари

Още от последните новини