Замъкът "Влюбен във вятъра" с номинация за LIFESTYLE Awards 2016

Замъкът

Замъкът "Влюбен във вятъра"  в созополското село Равадиново получи номинация от годишните награди за индустрията във високия клас - V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. Церемонията ще се състои на 6 юни в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

Замъкът е уникален частен проект, създаден като туристически атракцион, място за разходка, забавление и отмора. Изграден е изцяло в приказен стил и привлича многобройни туристи от страната и чужбина със завлядяващ архитектурен стил, красив парк с езеро, художествени галерии, винарна, параклис,  зона за игри и конна база. Началото на строежа е поставено през 1996 година и оттогава досега целият проект, дизайн и изпълнение се осъществява от неговия собственик Георги Тумпалов само с лични средства, без помощи, дарения, кредити, заеми или други инвестиции.

С всяка изминала година Замъкът се превръща от туристически обект от Регионално през Национално значение до световноизвестна атракция.
Доказателство за това са изключително успешното участие в Световното туристическо изложение в Лондон, което спомогна за включването на Замъка като част от организираните програми  на лидерите в туризма, като TUI и Balkan Holidays. Златна звезда от международната Туристическа Борса в София, наградите от VIP Communication и силното присъствие в големите международни платформи, като Trip Advisor и Escape Rooms International.

Участието на Замъка в силния международен конкурс в Италия A’Design Awards донесе заслужената първа и втора награда в конкуренция с 18 000 проекта. Тази награда е признание както за архитекта и дизайнера Георги Тумпалов и за целия му екип, така и за усилията на целия туристически бранш в региона и в България. Благодарение на постигнатите резултати и на високия рейтинг последваха покани за участие в международни форуми в САЩ и в Сингапур.

Замъкът в включен във веригата за Световни конферентни центрове. До края на 2016 г. предстои да вземе участия в изложения в Италия, Ватикана, Испания, Холандия и Китай. 

От юни 2016 г. Замъкът в Равадиново е основен партньор, организатор и домакин на Международен Център "Бизнес и Управление на Човешките Ресурси" с планирани и подготвени по 4 международни мероприятия всяка година.
Паралелно се организират и провеждат и серия от културни прояви, като Световен Танго Маратон, Международно изложение на винопроизводителите. Замъкът спонсорира мероприятия и инициативи на UNICEF, провежда и собствен конкурс с големи награди за фотографи и дава възможност за изява на таланти във всички области. 
"Той е част от красотата на България и от надеждата на хората за по мирен и красив свят",
 коментират резултатите от своите усилия и успехи от екипа на културната атракция.

Галерия
Коментари

Още от последните новини