Алла Пугачова пристига тайно в Бургас

Алла Пугачова пристига тайно в Бургас - E-Burgas.com

Алла Пугачова

Утре - 5 юли, Алла Пугачова пристига на родното Черноморие с частен самолет при пълна секретност. Мегазвездата на руската естрада настоява визитата й да мине абсолютно апокрифно.

Алла ще бъде с дъщеря си и целия си антураж от близо 10 души, между които лични асистенти, бавачки за децата и внуците, преводачи. Дамата иска да отдъхва при пълен рахат, така че е помолила за абсолютна дискретност домакините. Певицата каца със специално нает частен самолет на летище Бургас около обяд.

„Алла Борисовна няма да се среща с никого и ще се отдаде на тотална почивка без светски шумотевици. Няма да дава никакви изявления пред медиите. Наета е специална охрана, за да не бъде притеснявана от фенове и папараци", доверяват изтичници на роден всекидневник.

Алла заедно с бившия си съпруг Филип Киркоров притежават апартаменти в България. Жилището на Пугачова е просторно, над 240 квадрата. Тези дни в морската обител на певицата е кипяла нечувана подготовка за знаменитата гостенка.

Световноизвестната звезда Филип Киркоров преди 7 години купи десетки суперлуксозни жилища в курортното селище Равда. Жилищата се намират в новоизградения хотелски комплекс „Емералд ресорт". След това имаше доста неприятности с имотните си сделки. Един от апартаментите Филип купи специално за бившата си съпруга Алла Пугачова, а останалите задържа за себе си. Когато той не ги ползва, негови български приятели ги населяват напълно безплатно.

Коментари

Още от последните новини