Александра Сърчаджиева се завръща в Бургас със спектакъла "На живо"

Александра Сърчаджиева се завръща в Бургас със спектакъла

Поради големия интерес Александра Сърчаджиева отново ще представи в Бургас спектакъла си „На живо”. Постановката  ще се играе на  16 август    от 20.30ч. на сцената на Летния театър в Бургас.. Представлението е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо – син на легендарния Константин Коцев. Участва и Радена Вълканова.
Биографичната пиеса, която разказва за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени досега моменти, които ще изнаенадат дори и близките ѝ.

Чаровната актриса, която участва в последния сезон на хитовия медицински сериал на NOVA „Откраднат живот“, споделя, че в този моноспектакъл се разказва за самата нея. Представлението е обмисляно дълго време, изцяло създадено е от житейските истории на Алекс.
Идеята ѝ хрумнала след интересна случка, която се разиграла само два месеца след смъртта на Иван Ласкин. Неин приятел я помолил да разкаже някаква забавна история на фирмено събитие и макар да била още в траур, Алекс все пак се съгласила и отишла на уговореното място.

Оказало се обаче, че залата е претъпкана, а част от желаещите да я гледат не успели да влязат. „Забелязах, че хората се смеят много повече на моите истории, отколкото на комедиите, в които играя. После плачеха на други“, призна Алекс, която открила без да иска вдъхновение за моноспектакъла си.
„Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си“, разкри актрисата. Сценарият е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев – Шошо, син на легендарния Константин Коцев.
 

Коментари

Още от последните новини