Акция на полицията срещу домовите кражби в карнобатските села, заловиха дузина бандити и една жена

Акция на полицията срещу домовите кражби в карнобатските села, заловиха дузина бандити и една жена - E-Burgas.com

Пет лица от карнобатското село Екзарх Антимово, сред които и 26-годишна жена, са задържани от полицията в Карнобат при извършена специализирана операция по противодействие на имуществените престъпления.

Всички са криминално проявени, а един от тях е о осъждан и са на възраст между 19 и 37 години. Те са извършвали редица домови кражби на територията на община Карнобат.

Установен е извършителя на кражбата на телевизор, микровълнова печка, сешоар, домакинска посуда и други вещи, осъществена за времето от 20.11.2017 г. до 11.03.т.г. от къща, разположена на карнобатската улица „Стефана Чамурова“ – това е криминално проявения 24-годишен мъж от село Смолник, общ. Карнобат, който направил пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи.

Констатирана е самоличността и на извършителите на кражбата на стек цигари на стойност 52 лв. от магазин в Карнобат, осъществена на 07.03.т.г. – това са криминално проявени братя на 15 и 12-годишна възраст, и двамата от село Хаджиите, общ. Карнобат, които направили пълни самопризнания и върнали откраднатите цигари.

Коментари

Още от последните новини