АББА превземат Бургас на 29 и 30 ноември

АББА превземат Бургас на 29 и 30 ноември - E-Burgas.com

Събитията посветени на легендарната група включват парти с най-големите им хитове, представяния на книга и филм

На 29 и 30 ноември легендарната група АББА ще гостува в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Най-популярната банда на 70-е и 80-те ще оживее първо на страниците на книгата "MAMMA MIA! Филмът. АББА. Продължението". Творбата ще представи лично нейният автор - журналистът и продуцент Георги Тошев. След финала на литературната част на събитието, ще стартира прожекция на същия автор, посветена отново на АББА: "Историята на АББА. PS". Книгата и филма Георги Тошев ще представи в конферентна зала "Бургас" на Гранд Хотел и СПА Приморец на 29 ноември (четвъртък) от 18:00 часа. Входът е свободен.

На 30 ноември (петък) АББА ще оживеят не от екрана или книжните страници, а чрез своята музика на Let's Get PRIM: Mamma Mia парти. Живи изпълнения на най-популярните им хитове, подплатени и с други любими парчета от 70-те и 80-те ще звучат в пиано бар "Приморец". Своеобразният бутиков концерт ще стартира в 22:00 часа. Входът за събитието е 6.00 лева/ гост.

Вижте, чуйте и изживейте АББА. Легендарната група включва  Бьорн Улвеус – композитор, вокал и китарист, Бени Андершон – клавишни инструменти и вокал, Агнета Фелтскуг – вокал и Ани-Фрид Люнгста – вокал. Името АББА идва именно от първите букви на имената на нейните членове. И днес, те са най-разпознаваемите шведски музиканти в света. Продали са над 370 млн. албума, което е своеобразен рекорд. Това им отрежда 4-то място по продажби в света и 2-ро в Европа. Феноменалният успех на квартета идва след победата им на Евровизия през 1974 г. с песента "Waterloo". Следват многобройни хитове, албуми, турнета. На тях е посветен мюзикълът "Mamma Mia!", както и едноименна пълнометражна лента с участието на имена като Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт и др. Втората част на филмът "Mamma mia" бе показан по екраните тази година. Отново през 2018г. Агнета, Бьорн, Бени и Фрида се събраха за да запишат две нови песни. Догодина предстои тяхното завръщане на сцената с шоуто  ABBAtars. Докато го очаквате, заповядайте на АББА среща в Бургас на 29 и 30 ноември. Let's Get PRIM: Mamma Mia парти се организира и инициира от Гранд Хотел и СПА Приморец. 

Коментари

Още от последните новини