„Медузата“ Гуцанов : Срамно е да сравняват Варна с Бургас

„Медузата“ Гуцанов : Срамно е да сравняват Варна с Бургас - E-Burgas.com
Арестуваният при спецакцията на МВР "Медузите", бивш председател на ОбС Варна Борислав Гуцанов скандализира, обявявайки, че го е срам от сравнението между Бургас и Варна.
Според Гуцанов за варненци било безкрайно обидно, че морската столица е стигнала до положението " да я сравняват с Бургас". "Кога сме се сравнявали с този град", коментира той пред Дарик .
Гуцанов използва възможността за атака срещу кмета на Варна Кирил Йорданов.
„Варна в момента е град на оцеляването и ако кризата е възможност, това категорично не се отнася за морската столица. Има ли някой, който да каже какви са приоритетите на Варна? И това ли е градът, който печелеше класацията „Най-добрият град за живеене", а сега дори го няма в тройката?", попита „червеният" лидер. Той призова местния актив на ГЕРБ, като представители на управляващата партия, да кажат защо се намалява държавната субсидия за Варна.

На последните местни избори някои от партиите в местния парламент се обявиха против управлението на Варна начело с Кирил Йорданов и против управлението, което се налага от ГЕРБ. Ще бъде интересно как ще гласуват бюджета утре, смята Гуцанов. Той посочи и групите в Общинския съвет, които визира - Синята коалиция и коалицията „Варна утре". Гуцанов е на мнение, че ако този Общински съвет, така избран преди няколко месеца, утре гласува по начина, по който хората гласуваха за него, този бюджет не трябва да бъде приет.

Коментари

Още от последните новини