„Бургас Бийч“ раздава 4 тона храна на бедните

„Бургас Бийч“ раздава 4 тона храна на бедните - E-Burgas.com

Фирмата откликна на призива на служебния премиер Милен Райков

[caption id="attachment_46912" align="alignleft" width="300"] Снимка: novini.bg[/caption]

Фирма “Бургас Бийч”, която стопанисва Северен плаж - Бургас обявява, че поставя началото на благотворителна инициатива. Кампанията ще премине под мотото “Искам да помогна” и стартира на 8 април 2013 г. Инициативата на “Бургас Бийч” идва като отговор на призива на служебния премиер Марин Райков, който неотдавна призова бизнес средите да помогнат с каквото могат на своите сънародници, които са в най-тежко финансово положение. Имаме добрата воля да откликнем според възможностите си.

От името на “Бургас Бийч” ще бъдат раздадени 3 000 кг месни продукти и 1 000 кг млечни продукти. Акцията ще стартира на 8 април. Хората, които ще получат помощта, ще бъдат определени със съдействието на социалните служби. Решихме да потърсим тяхната помощ, за да предотвратим опити за злоупотреби и опорочаване на кампанията. Организацията на кампанията “Искам да помогна” е в самото начало и за всички подробности ще ви информираме своевременно, веднага след като бъдат уточнени.

Предстои да бъде уточнен броят на хората, които ще подпомогнем, часовете в които ще бъдат раздавани хранителните продукти, мястото и начинът, по който ще се случи това, както и упражняването на надежден контрол.

Коментари