68-годишна жена на крачка от трагедия след голям пожар в Приморско

68-годишна жена на крачка от трагедия след голям пожар в Приморско - E-Burgas.com

68-годишна жена е пострадала при пожар в Приморско. Пожарът тръгнал от партерното помещение на четириетажна жилищна сграда, разположена на ул. „Лагуна“ № 6 в града. Огънят е потушен от два екипа на РСПБЗН - Приморско и Царево. От пожара изгорели бар „The Place“ и магазин за хранителни стоки заедно със складово помещение / и двама обекта са сезонни, като към момента са били зазимени/.

От инцидента обгоряла част от фасадата над търговските помещения. Вследствие на пожара пострадала 68 годишна - постоянно пребиваваща в  България и живееща на втория жилищен етаж над търговските обекти руска гражданка. Жената се уплашила от огъня и напуснала сградата, като при преминаване през входната врата, разположена в непосредствена близост до горящото заведение, получила обгаряния около 10 %.

Жената е откарана до УМБАЛ – Бургас и след медицински преглед е освободена за домашно лечение. От пожара изгоряло оборудването на търговските обекти. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Предстои извършването на оглед в светлата част на денонощието.

 

Коментари

Още от последните новини