5 години ефир отпразнува "Радио Бургас"

5 години ефир отпразнува

Радио Бургас, което е част от Българското национално радио, отбеляза 5 години от създаването си. Празникът бе отпразнуван с голям концерт на площад "Тройката", в който взеха участие куп родни изпълнители.

За да поздравят рожденика на сцената се качиха бургаската перла Тони Димитрова, талантът Кристиян Грънчаров,  дуетът Димитър Атанасов и Христо Младенов. Сцената за Радио Бургас подгря балет "Дюн" с хореограф Петя Стойкова и хип-хоп формацията "Black style".

Освен любимите изпълнители, публиката имаше възможността да се запознае на живо с гласовете на най-голямата радио медия в града. 

"На 5 вече не само проходихме, но и се осмелихме да бъдем дръзки, да имаме луди идеи и да работим за осъществяването им. И ако с това поне малко сме допринесли за по-доброто в ежедневието ви, значи има защо да ни има и да растем, година след година", споделиха колегите от БНР.

Концертът, снощи бе част от едномесечната кампания по повод годишнината на Радио Бургас "Близо до вас", продължи близо три часа. Три часа незабравими емоции, които със сигурност бургазлии ще помнят дълго.

 

 

Коментари

Още от последните новини