25 тежки катастрофи в страната за едно денонощие

25 тежки катастрофи в страната за едно денонощие - E-Burgas.com

За изминалото денонощие в страната са били регистрирани около 26 тежки пътнотранспортни произшествия.

Данните на МВР за състоянието на пътната обстановка в страната сочат, че за вчера, 26 септември, само на територията на столицата са станали 132 катастрофи. Само два от инцидентите са регистрирани като тежки произшествия. 

Вчера в страната са установени 24 тежки пътни инцидента. Вследствие на произшествията са загинали двама души, а други 29 души са били ранени. Към момента един човек е с опасност за живота.

Припомняме, на входа на тунел "Топли дол" на АМ "Хемус" възникна верижна катастрофа между ТИР и няколко леки автомобила. Вследствие на удара пострада един човек, който беше транспортиран за преглед в болнично заведение, без опасност за живота.

Към момента атмосферните условия в страната остават лоши за шофиране. Времето е дъждовно и по някои пътища у нас видимостта е силно ограничена.

От Агенция "Пътна инфраструктура" информират, че заради пътнотранспортно произшествие към 8.30 часа е ограничено движението при пътен възел "Кочериново" на АМ "Струма". На мястото са пристигнали служители на "Пътна полиция", които регулират преминаването. Трафикът се осъществява по първокласен път I-1./ cross.bg

Коментари

Още от последните новини