2 катастрофи за 3 минути с общо 7 коли и 11 пострадали в Бургас

2 катастрофи за 3 минути с общо 7 коли и 11 пострадали в Бургас - E-Burgas.com

Две катастрофи са станали снощи само в рамките на три минути по заснежения улиците в" в Бургас, съобщават от полицията. 

В 18.27 ч. на булевард "Тодор Александров" в посока пътен възел „Юг“ срещу безиностанция „Еко“, по неустановени до момента причини възникна пътен инцидент между Опел Астра, управляван от 32 годишен бургазлия, Тойота Корола, управляван от 39-годишен бургазлия и Тойота Ярис, управлявана от 26-годишна бургазлийка. От ПТП е пострадала младата жена, която е получила контузия на главата, но е без опасност за живота. Тя е  прегледана в УМБАЛ – Бургас и напуснала болницата, без да дочака диагнозата. С момичето е пътували още три жени, които са с различни наранявания, но без опасност за живота, както и 6-годишно дете, което е с контузия на крака. 

В 18.30 ч. на бургаския надлез „Владимир Павлов“ в посока бул. „Тодор Александров“, поради движение с несъобразена с атмосферните условия, състоянието на пътя и интензивността на движението скорост, 34-годишният водач на БМВ 520 се блъска последователно в два Фолксвагена. От удара последния автомобил се завърта и Пежо 407“, управлявано от 24 годишния шофьор от с. Черни връх.

От ПТП пострадала М.М., която с фрактура на левия глезен, без опасност за живота, е прегледана в болницата и отказала хоспитализация.


 

Коментари

Още от последните новини