14-годишен дебютира с капитанска лента при мъжете на „Карнобат“

14-годишен дебютира с капитанска лента при мъжете на „Карнобат“ - E-Burgas.com
12270253_821803931271928_2084568271_n
Юношата от детския отбор на „Карнобат“, Даниел Атанасов, дебютира в официален мач за мъжете при загубата с 0:2 от „Марица“ в Пловдив,в двубой от 15-ти кръг на Югоизточна „В“ група. Едва на 14 години, Атанасов се появи в игра като смяна на мястото на Райчо Раев в 82-ра минута, дори сложи капитанската лента. Даниел е поредния пример, за това как в представителната формация на „Карнобат“ се дава шанс за изява на момчета от детско-юношеската школа.
Припомняме, че преди седмица дебют в трета дивизия направиха Нурай Хабиб и Никола Николов.
„Срещу „Марица“ се получи мач с превес на домакините през първата част. След наша грешка в защита получихме лек гол, а по-късно добра атака на „Марица“ завърши с хубав удар и ново попадение в нашата мрежа. Силите и на двата отбора попривършиха през втората част. Честитя победата на домакините, които стояха по-добре от нас през първите 45 минути. Нашият вратар Даниел Желев имаше великолепни спасявания в мача. В 41-ва минута отиграване с глава на Райчо Раев завърши с удар край гредата.“, заяви наставникът на „Карнобат“ Иван Божидаров, който добави, че отборът му се е опитал да се върне в мача с по-агресивна игра.
На 21-ви ноември, събота, карнобатлии ще посрещнат в последната си домакинска среща за тази есен „Спартак“ /Пд/.
"КАРНОБАТ": Даниел Желев, Георги Тузаков /72 – Хюсеин Садула/, Трендафил Момчилов, Слави Костенски, Ясен Тузаков, Слави Шопов, Динко Дерменджиев, Димитър Петров, Ивелин Янев, Стойко Колев /50 – Яни Николов/, Райчо Раев /82 – Даниел Атанасов/
Източник: burgasfootball.com
Коментари

Още от последните новини