14 февруари - Ден за любов, хубава музика и вкусна храна

14 февруари - Ден за любов, хубава музика и вкусна храна - E-Burgas.com

Мястото е едно: „Гранда“ на Бургас с традиционно Le’s Get PRIM събитие!

14 февруари - за Гранд хотел и СПА Приморец вечната дилема - любов или вино, вино или любов, тази година не е на дневен ред. Тук ще откриете един различен, разкошен празник. 4 Степенното меню е тематично и включва любими ястия като пикантни скариди, опашки от раци, черен хайвер и шоколад.

Тайната на вечерта със старт 19:30 часа обаче, е Марина Драгомирецкая. Помните младата дама с руски корени, графско потекло и разкошен глас, която Ви плени на Гетсби партито през приказното лято, нали? Е, тя отново е тук. Този път обаче, не е сама -  с нея на сцената ще излязат едни от най-талантливите български джаз музиканти - Калин Жечев - пиано, Денис Гоев - тромпет, Димитър Сираков - контрабас, Лазар Бенов - ударни.

Марина е истинско музикално чудо с впечатляващ творчески път - от вокална група "Таласъмче" до суинг квартета "The Scarlett Sisters", асистент-преподавател по джаз и участник в майсторските класове по джаз импровизации на професорите от Бъркли колидж Bob Stoloff и Christiane Karam, както и на световната джаз прима Йълдъз Ибрахимова. Марина е участник и победител в редица международни и родни музикални фестивали и конкурси. 

Нека тази година 14 февруари е различен! Изкушете сетивата си с нещо по-различно от стандартното. Подарете си музика, истинска, жива, кадифена. Отличното Ви настроение е на сигурно място в ръцете на Марина Драгомирецкая и бенд на живо. Джаз, поп и рок - това обещава вечерта. Останалото - зависи от Вас!

Запазете своето романтично приключение за двама – 4 Степенна тематична вечеря в Класически ресторант Приморец, топла музика от Марина Драгомирецкая и бенд на живо!

 

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини