101 Beer Fest стартира в четвъртък, в събота някой ще се тръгне с цял багажник бира

101 Beer Fest стартира в четвъртък, в събота някой ще се тръгне с цял багажник бира - E-Burgas.com

Броени дни остават до старта на първия международен фестивал на бирата “101 Beer Fest” в Бургас. Събитието стартира в четвъртък в Експо център "Флора" в Бургас, а в него се включват над 20 фирми с повече 101 пивоварни, с над 250 вида бира.

Организаторите са включили богата програма и много изненади за посетителите. 

В последния ден – 21 юли в 20.00ч. ще бъде изтеглен щастливеца, който ще си тръгне от фестивала с пълен багажник с бира. Как ще стане това? Всеки посетител, при посещението си на Фестивала, заплаща входен билет от 5.00 лв., с който получава 2 талона за дегустация на избрана от него бира и анкетна карта, която трябва да попълни и пусне в специално подготвена урна. Лица под 18 години нямат право да участват в анкетата. На 21 юли в присъствието на комисия съставена от представители на участниците, организаторите и журналист ще бъде изтеглена  анкетна карта с името на печелившия посетител, който ще може да получи наградата си на момента и да и се „набирва” с приятна компания. 101 бири срещу 5.00 лв., плюс 2 дегустации, плюс концерт на „Обратен ефект” на 20 юли от 19.00ч. 

Другата изненада е така наречения VIP билет и всеки, който го закупи получава с него достъп за ТРИТЕ ДНИ на Фестивала, РЕКЛАМНА БРАНДИРАНА ЧАША от Фестивала, РЕКЛАМНА ТИШЪРДКА и 6 талона за дегустация. Е, струва си да се замислиш и да си направиш сметката, защото бройките са ограничени.

Поредната изненада идва от Полша, от пивоварна GOLEM – 12 вида крафт бира, но едната заслужава особено внимание. Тя е MOLOCH LAPHOROAIG – 9.2%. Но не високият процент е впечатляващото, а Laphroaig. Това е марката на едно от най- добрите пушени уискита. Тези, които познават вкуса и качеството на златистата течност, знаят за какво става въпрос. И какво се получава от двойната комбинация – перфектно изкушение. От тази бира има само 20л. Така, че побързайте!

Посетителите ще имат възможността да си закупят на място брандирани чаша или тишърдка с логото на Фестивала, както и неограничени количества бира от представените марки. За целта в зала 4 ще има оформен магазин, допълват организаторите на феста.

Участниците в него са се подготвили с неустоими ценови предложения и награди. В хранителната зона, която ще бъде разположена в градината на Флората, всеки любител на вкусната скара ще може да „ подложи” стабилно за да опита и още една, и още една и още една студена бира.

Коментари

Още от последните новини