Рамзан Кадиров: Асселям алейкум! Украйна е закрит въпрос, на мен ми е интересна Полша...

Рамзан Кадиров: Асселям алейкум! Украйна е закрит въпрос, на мен ми е интересна Полша... - E-Burgas.com

"Ние за 6 секунди, дон, ще ви покажем на какво сме способни" заяви чеченският лидер

Рамзан Кадиров отправи заплашително послание към Полша, което едва ли ще стресне поляците.

Полша трябва официално да се извини пред Русия за нападението срещу руския посланик във Варшава Сергей Андреев на 9 май, когато дипломатът се опита да поднесе венец пред Мемориала на съветските воини, заяви в канала си в Телеграм чеченският лидер Рамзан Кадиров, предаде OffNews.

„Асселям алейкум! Привет на всички, пак съм аз, пак с моя телефон, искам да ви разясня ситуацията, която, „дон“, се намира на територията на Украйна, „дон“. Мисля, че на вас ви е интересно, Луганск и Донецк, „дон“.“ – започва традиционното си видеообръщение в сряда вечер Кадиров, когото заради паразитното вмъкване на думичката „дон“, в Русия и на Запад някои подигравателно наричат „дон-дон Кадиров“.

Паразитният навик до такава степен се е вмъкнал в речника на Кадиров, че се наложи на няколко пъти и самият той и обкръжението му да разяснят какво иска да каже авторът. „Дон“ идва от силно съкратеното „дуй хьунан“, което от чеченски се превежда като „казано на кратко“ или с „други думи“ и е аналогично на срещаното в българския „начи“. След почти минута и половина увод в изявлението си в сряда ръководителят на Чечня поставя и акцента във видеото си:

„Украйна е закрит въпрос, дон, на мен ми е интересна Полша, дон, Полша, дон, към какво се стреми, дон. След Украйна, дон, ако има команда, дон, ние за 6 секунди, дон, ще ви покажем на какво сме способни, дон. По-добре си прибирайте оръжието, дон, и своите наемници, дон, и помолете, дон, за официално извинение за нашия посланик, дон. Ние това просто така няма да го оставим, дон. Имайте го предвид, дон. При чеченците, особено, дон, има добра практика, дон, всичко, което е направено, се връща обратно, дон. Затова вие сте започнали много лоши игри с нашата държава да си играете, това са тези държави, които влизат в НАТО, и около които, дон се намират дон, и играят по свирката на Запада, дон, на Америка, дон. Това няма да доведе до нищо добро, дон.“ – казва Кадиров.

Свързани статии
Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване Парламентът одобри военна помощ за Украйна 6 милиона семейства са без ток в Украйна Депутатите гласуват изпращането на военна помощ на Украйна Захарова заплаши НАТО с война Дебат в ЕП за нарушенията на човешките права и принудителното осиновяване на украински деца в Русия Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия Руският патриарх призова руснаците: Не се страхувайте от смъртта! САЩ заплашиха Путин с "тежки последствия", ако използва ядрено оръжие
Тагове
Украйна война Полша Рамзан Кедиров
Коментари

Още от последните новини