Звездичка 2007 са шампионите от турнира „Несебър къп“

Звездичка 2007 са шампионите от турнира „Несебър къп“ - E-Burgas.com

Двата отбора на „Звездичка“ се представиха блестящо на международния турнир „Несебър къп"

„Звездичка 2007“ направиха абсолютен триумф на терена на международния турнир „Несебър къп“. Треньор на шампионите е Павел Алексиев. Ето как малките футболисти стигнаха до голямата победа. Направиха го с много характер и спортен хъс. Тимът преодоля ФК София в първия мач с 3:2. При втория мач победиха отбора на Ахелой с 8:0. Третата им среща беше с втория отбор на Блохина-Украйна, който победиха  с 2:0. Така звездичките стигнаха до финала. Играха с първия тим на Блохина-Украйна. Поведоха още в петата минута с гол на Мартин Тодоров. В 14 минута обаче отборът на Блохина изравни. През второто полувреме, в 28 минута украинците поведоха с 2:1. Но Габриел Джантов с удар извън наказателното поле  успя да  изравни резултата. Така се стигна до дузпи. Блохина -Украйна пропуснаха един гол в своята врата. А звездичките нямаха нито един пропуск.

 „Звездичка 2007“ победи Блохина-Украйна с 3:2 и грабнаха  шампионската титла.

Най-точните на терена бяха Радослав Иванов, Станислав Стоянов и Мартин Тодоров.

„Повече от щастлив съм от децата, показаха  на футболния терен истинско майсторство и желание за победа. Най-важното е, че се държахме като един голям отбор. Показахме на всички, че когато се работи здраво, резултатите не закъсняват. Искам искрено да благодаря и на ръководството на ДФК „Звездичка“, тъй като без тяхната подкрепа, ние нямаше да постигнем това, а имено да станем шампиони. “-каза треньорът Павел Алексиев.

Другият отбор от ДФК „Звездичка“ се класира на 4 място. Те имаха две загуби от Блохина-Украйна. Но  победиха отборите на Бъдеще-Бургас с 3:1 и отборът на Пирот-Сърбия с 1:0.

След спечелването на шампионската титлата, малките звездички бяха посрещнати както повелява традицията в школата- с аплодисменти, торта с логото на ДФК „Звездичка“ и с пожелание един ден да станат големи звезди.

В момента на „Звездичка Арена“ се играят срещи от турнира Мини шампионска лига. Три дни  терена  е арена на истински футболен спектакъл и е нажежен от спортни страсти. Закриването на турнира е в неделя. Ръководството на ДФК „Звездичка“ обещава на финала изненади както за малките футболисти, така и за феновете им.

Отборите, които гостуват на Мини шампионска лига, а имено Ботев-Враца, Розова долина-Казанлък, Черно море-Варна, ФК Златоград, ще посетят бургаската конна база, специален комплимент от ръководството на ДФК „Звездичка“ към гостите на турнира.

 

 

 

 

Коментари

Още от последните новини