Звездата от „Типично“, който предпочете родния Бургас пред далечна Австралия

Звездата от „Типично“, който предпочете родния Бургас пред далечна Австралия - E-Burgas.com
10150815_10204319957744020_740815439679391795_n Представям ви Джими- такъв, какъвто го познават най- близките му. Едно интервю на е-бургас, в което имате възможност да прочетете най- абсурдните преживявания на Джими, най- съкровените му тайни, интересни случки и още нещо... Джими Нгуен е 27- годишен и е от роден Бургас. Живял е в Сидни, Австралия и се е справял сам с трудностите на живота. Но въпреки това те не са го пречупили! Сега, пред екипа на е-бургас, седи едно усмихнато момче, изпълнено с позитивизъм и енергия. В момента е известен актьор от интернет сензацията "Типично". Кариерата му започва сякаш на шега, когато изведнъж получава завидна популярност... Ако искате да разберете какво е правил в Австралия, защо е предпочел родния Бургас и какво го задържа тук- продължавайте да четете!   1.Здравей, Джими, как си? -Благодаря,добре.
  1. Разкажи ми малко за теб. Откъде си, какво си правил преди "Типично"...?
-Роден съм в Бургас. Но от малък живея в чужбина. Първоначално заминах в Унгария при баща ми. Но ми беше трудно там, тъй като трябваше да работя и да уча унгарски едновременно. Също така не познавах никого и нямаше с кого да общувам... Тогава получих предложение да замина за Сидни, Австралия. Хванах си куфарчето под ръка и тръгнах. (смее се). Там създадох много контакти и си харесвах работата. Работех в една пиар агенция. Но колкото и да харесвах, живота си там, за миг не се замислих да се върна тук, за да правя това, за което мечтая от малък!   3.Как стана част от екипа на "Типично"? -Режисьорът на "Типично" , Николай, ми е най-добър приятел и се знаем от деца. Един ден ми се обади и ми предложи да стана част от екипа на сериала. Без колебание се съгласих веднага. От малък ми е мечта да съм актьор и щом видях възможността да изпълня мечтата си, не се замислих.
  1. И какво всъщност се случи, когато се върна в България? Беше ли ти трудно?
- Когато се върнах в България, познавах изключително малко хора.Още на втория ми ден тук бяхме на снимачната площадка на "Типично". Там се запознах с Филип. Всички ме приеха изненадващо бързо и между нас се зароди приятелство. Решението, което взех, относно връщането ми в България, е рисковано, но и грам не съжалявам за него. 5.Срещали ли сте някакви трудности, които да скарат целия екип на "Типично" ? Заформят ли се интриги? - Ние преди всичко сме приятели! Караме се постоянно, но никога сериозно. Интриги при нас няма. Изключително сплотени сме и винаги се подкрепяме. 11049582_10204604121807944_6914167696350833566_n 5.Срещат ли те фенове? Как се отнасяш към тях? - Непрекъснато. В повечето случаи, когато изляза навън да се поразходя, ме срещат фенове, поздравяват ме и си правим снимки. Най- интересното е, че имам доста странни и забавни истории с тях. Веднъж , както си вървя по улицата, чувам някой да крещи името ми. Обърнах се и видях, че някаква жена пресече на червено, замалко да я блъсне кола. След това тя дойде развълнувана при мен и каза, че ми е фен и започнахме да си говорим.Не само на улицата, а дори и във фейсбук всеки ден ми пишат хора, които казват, че харесват работата ни. Аз, както и целият екип на „Типично“ , благодарим за подкрепата, защото без феновете нямаше да сме това, което сме сега.
  1. Кой е бил най- трудният ти момент досега?
- В личен план най-трудният момент за мен беше , когато заминах за Австралия. Тогава бях далеч от родителите си и това ме притесняваше. Винаги съм им помагал с каквото мога и продължавам да го правя! Труден момент беше и взимането на решение- дали да се върна в България. Това за мен буквално означаваше да захвърля настрани живота, който живях там, да отида на другия край на света и дори не беше сигурно как ще се случат нещата тук. Но аз обичам да експериментирам и съм изключително доволен от решението си, защото в момента правя това, което обичам!
  1. Къде ти харесва повече- в Австралия или в България?
- Аз съм като хамелеон и се приспособявам навсякъде много бързо. Където и да съм, ми харесва. Но тук правя това, което обичам.
  1. А семейството ти подкрепи ли те за решението да се върнеш тук?
- Не питах никого. Само съобщих на майка ми, че се връщам на следващия ден. Баща ми винаги ме подкрепя в това, което правя, и уважава избора ми да се върна в България.
  1. Очакваш ли „Типично“ да продължава да се развива и да станете известни, както тук, така и в чужбина?
- Аз знам, че има много българи в чужбина, които гледат „Типично“. Но за да станеш популярен в друга държава, първо трябва да разбиеш всички класации в собствената си страна. В момента ставаме все по- известни и по- известни, но е прекалено рано да искаме да станем международни звезди! Ние знаем колко сме успели, мотивирани сме и правим всичко стъпка по стъпка!
  1. Ти самият чувстваш ли се успял?
- Да! Хората, които ме разпознават по улиците, са доказателство за това. Но никога няма да стана твърде самонадеян и да спра да бъда себе си!
  1. Коя е най- абсурдната ситуация, в която си изпадал?
- Веднъж бях на кино в София. Гледахме Hunger Games 3 и залата беше пълна с ученици. След като филмът свърши и започнах да си обличам якето, едно дете ме разпозна, а след него и всички други. Започнаха да пискат, а аз не знаех какво да правя. Тогава си облякох набързо якето и излязох от залата преди да е станал панаир. (смее се).
  1. Какво е твоето хоби? Какво обичаш да правиш?
- Обичам да правя много неща. Излизането с приятели, четенето на книги, тренирането и пътуването са ми фаворити. Обиколил съм много места по света и ще продължавам да го правя, защото ми доставя огромно удоволствие. А и както вече казах- бързо се приспособявам. 551543_10204889595064597_5664090912107157750_n 11012526_10204889604064822_7806526649452647048_n
  1. Очакваше ли „Типично“ да набере такава популярност? Какви са ти очакванията занапред?
-„Типично“ съществува от вече 2 години. Аз дойдох тук преди една година и сериалът вече бе набрал популярност. Виждам, че се развиваме все повече и повече. Занапред очаквам да станем световноизвестни! Винаги се целя нависоко и знам, че ще успеем, защото на първо място сме приятели! Това е изключително важно при един екип! Заедно сме по-силни!
  1. На какво те научи животът?
- Още като бях малък, се научих да ценя всичко, което имам! Не съм израстнал в богато семейство и именно това ми е помогнало да оцелея и да се справя сам. Когато не получаваш всичко, което имаш, се научаваш да се бориш за него и това те прави по- силен от другия!
  1. Какво е твоето желание занапред? Това ли е мечтата ти- да си актьор?
- В личен план вече, честно казано, мисля за сватба. Нищо, че си нямам приятелка в момента. (смее се). Но от малък мечтата ми е да съм актьор. В момента съм се отдал изцяло на „Типично“, защото правя това, което обичам. Ако може през целия ми живот да се занимавам с този сериал и да съм със същия екип- ще е сбъдната мечта! Благодаря ти за отделеното време, Джими! За мен беше удоволствие! Пожелавам много успехи на теб и целия ти екип!
  • А аз благодаря за поканата! За мен също беше удоволствие!
 
Коментари

Още от последните новини